Upoznajte nas

Mali centar sa velikim srcem
O nama
Logopedsko-edukativni centar Lopsi
pruža usluge iz oblasti prevencije, dijagnostike i terapije govorno-jezičkih poremećaja kod dece, adolescenata i odraslih. Za korisnike naših usluga, ukoliko postoji potreba, angažujemo i stručnjake drugih profila (defektolog, psiholog, neuropsihijatar itd.).
Nalazimo se u prijatnom i mirnom prostoru koji je u potpunosti prilagođen deci i opremljen raznovrsnim kvalitetnim didaktičkim materijalom i igračkama. S obzirom na to što je naš moto da dete uči govor kroz igru, trudimo se motivisati ga brižljivo odabranim edukativnim materijalom koji stalno dopunjujemo. Nakon prvog susreta, upoznavanja, opservacije i testiranja deteta, roditeljima se saopštavaju rezultati procene govorno-jezičkog razvoja te se daje savet kako podsticati komunikativne sposobnosti. Ukoliko je potrebno predlaže se sprovođenje individualnih logopedskih vežbi koje su prilagođene svakom detetu poštujući razvojne norme i stepen dostignutog razvoja govora i jezika. Vežbe se odvijaju dva, tri ili više puta nedeljno (u zavisnosti od vrste poremećaja) u trajanju od 45 do 60 minuta.
Poseban osvrt na savetovanje roditelja vezano za podsticanje govorno-jezičkog razvoja u kućnim uslovima, ranu intervenciju i primenu naučenog tokom terapije u svakodnevnim situacijama, porodičnoj i široj socijalnoj sredini.
Centar vodi Neda Bijelić, logoped i reedukator psihomotorike.
Uz klasičnu logopedsku terapiju primenjujemo i metodu reedukacije psihomotorike kao i floortime program. Posedujemo senzornu sobu koja je opremljena rekvizitima za podsticanje senzornog, motornog i govorno-jezičkog razvoja.
Naš mali centar je mesto gde se govor uči kroz igru i sa osmehom! Deca koja kod nas rado dolaze su nam najbolji pokazatelj da smo na pravom putu. Pridružite nam se, čekamo Vas!
Pogledajte biografiju
Online terapija
Online terapija
Akcija
KALENDAR razvoja govora
Saznaj više
KADA se zabrinuti?
Saznaj više
Pitajte nas
Saznaj više
Naše aplikacije
Saznaj više
Kontakt

064 585 27 21
065 560 65 68

office@lopsi.rs
Radno vreme

ponedeljak-petak
9.00 - 12.00h
15.00 - 20.00h
subota
9.00 - 15.00h
Adresa

Majora
Zorana Radosavljevića
252
Zemun - BATAJNICA
Sva prava zadržana
LOPSI © 2022
Podeli: