Masaža beba je "umetnost" kojom se i bebe i roditelji opuštaju i još jače međusobno povezuju. Ona pomaže roditeljima da u prvim mesecima bebinog života bolje razumeju svoje mališane i zadovolje njihovu potrebu za nežnošću i ljubavlju. Pored toga masaža beba utiče na; zdravlje beba i njihov emotivni razvoj; ublažava grčeve i gasove; utiče na miran i bezbrižan san beba, a samim tim i roditelja; stimuliše sva bebina čula i podstiče psihomotorni razvoj; jača prisnost i razumevanje između roditelja i beba; opušta i ohrabruje mame i tate u ulozi roditelja.

Obuka se organizuje u malim grupama u trajanj od 5 časova (raspoređenih jednom nedeljno ) u toku mesec dana tokom kojih se razmenjuju iskustva o roditeljstvu i postepeno uče pokreti masaže celog tela.
Tokom ovih pet susreta roditelji će imati prilike da saznaju više o bebinom plaču i signalima koje nam šalje beba; prilagođavanju masaže bebi koja raste; preporučenim uljima za bebinu kožu; posebnoj rutini koja pomaže bebama koje imaju grčeve i gasove; relaksaciji dodirom i mnogim drugim temama.
Tokom obuke roditelji će naučiti pokrete masaže celog bebinog tela, a bebe na časovima mogu da rade sve što im se dopada-da budu masirane, ručkaju, igraju se, smeju, plaču (ako baš žele) pa čak i spavaju jer je njima sve dozvoljeno.

Instruktor nikada ne masira bebu već pokazuje pokrete na lutki jer mališani najviše vole dodir svojih roditelja.
Svaki roditelj je ekspert, a svaka beba jedinstvena i vredna ljubavi!

Obuku vodi:
Mirjana Ostojić, sertifikovani IAIM instruktor za masažu beba
Dodatne informacije i prijave na br.tel. 064/184-6971 i 064/585-2721
Masaža beba
Obuka za roditelje
?
ALL RIGHTS RESERVED
©
LOPSI 2014-2016
Ovaj sajt je proizvod i isključivo vlasništvo LOPSI centra.
064 585 27 21
065 560 65 68

office@lopsi.rs