Masaža beba

Obuka za roditelje
Masaža beba je "umetnost" kojom se i bebe i roditelji opuštaju i još jače međusobno povezuju. Ona pomaže roditeljima da u prvim mesecima bebinog života bolje razumeju svoje mališane i zadovolje njihovu potrebu za nežnošću i ljubavlju. Pored toga masaža beba utiče na; zdravlje beba i njihov emotivni razvoj; ublažava grčeve i gasove; utiče na miran i bezbrižan san beba, a samim tim i roditelja; stimuliše sva bebina čula i podstiče psihomotorni razvoj; jača prisnost i razumevanje između roditelja i beba; opušta i ohrabruje mame i tate u ulozi roditelja.

Obuka se organizuje u malim grupama u trajanj od 5 časova (raspoređenih jednom nedeljno ) u toku mesec dana tokom kojih se razmenjuju iskustva o roditeljstvu i postepeno uče pokreti masaže celog tela.
Tokom ovih pet susreta roditelji će imati prilike da saznaju više o bebinom plaču i signalima koje nam šalje beba; prilagođavanju masaže bebi koja raste; preporučenim uljima za bebinu kožu; posebnoj rutini koja pomaže bebama koje imaju grčeve i gasove; relaksaciji dodirom i mnogim drugim temama.
Tokom obuke roditelji će naučiti pokrete masaže celog bebinog tela, a bebe na časovima mogu da rade sve što im se dopada-da budu masirane, ručkaju, igraju se, smeju, plaču (ako baš žele) pa čak i spavaju jer je njima sve dozvoljeno.

Instruktor nikada ne masira bebu već pokazuje pokrete na lutki jer mališani najviše vole dodir svojih roditelja.
Svaki roditelj je ekspert, a svaka beba jedinstvena i vredna ljubavi!

Obuku vodi:

Mirjana Ostojić, sertifikovani IAIM instruktor za masažu beba
Dodatne informacije i prijave na br.tel. 064/184-6971 i 064/585-2721
Masaža beba
Online terapija
Online terapija
Akcija
KALENDAR razvoja govora
Saznaj više
KADA se zabrinuti?
Saznaj više
Pitajte nas
Saznaj više
Naše aplikacije
Saznaj više
Kontakt

064 585 27 21
065 560 65 68

office@lopsi.rs
Radno vreme

ponedeljak-petak
9.00 - 12.00h
15.00 - 20.00h
subota
9.00 - 15.00h
Adresa

Majora
Zorana Radosavljevića
252
Zemun - BATAJNICA
Sva prava zadržana
LOPSI © 2022
Podeli: